7/28/09

Squamish!

Okaj! da har jag antligen hittat en dator med internet har i squamish! Ar inne pa min 30:e dag i kanada och an har det varit precis hur bra som helst! Jag och Brian mjukstartade i Rockie mountains med blandat sport och trad. Vi har hittat nagra projekt (ganska stora sadana:) som vi tankte gora nar vi kommer tillbaka dit men vi far se!
Hur som helst, efter drygt en vecka bestamde vi oss for att aka till squamish. Squamish ar ett klattermecka for framfor allt trad (singel-/multipitch) och bouldering. Vi bor pa en camping som ligger vid foten av "The Cheif" som ar den hogsta och storsta vaggen i omradet, ca 400m, har finns allt fran latta langturer till svara en repors.
Dagarna har ar fulla med klattring, god mat, glass och bad, helt wunderbar!
squamish ar verkligen en rekomendation till alla nivaer av klattrare, det ar i princip gangavstand till all multipitch och bouldering fran campingen. Det enda som kraver bil/cykel ar Smoke Bluffs och Murrin park men det ar o andra sidan ganska latt att ragga lift i och med att alla klattrare som hanger i Squamish bor pa campingen!
Ska forsoka slanga in lite bilder fram over!
peace!