8/20/09

Things are comming together!

Var tid i squamish borjar narma sig slutet och vi har de senaste dagarna forsokt beta av en del av de projekt vi satt upp som mal under var vistelse har.
Vi har bland annat gjort Peasents route som ar en (enligt mig) ihallande, hard och otroligt fin 6 pitchers (replangder) tur, kruxpitchen var nagot av det hardaste jag gjort :). Dagen efter gjorde vi Angels crest som ar med sina 14 pitcher en av de langsta turerna i squamish med fin klattring och en alpin kansla med klurig routefinding. Turen tog oss ca 8 timmar :).
Har en massa fina bilder att slanga upp men da jag sitter pa en biblioteks dator i squamish sa kan jag tyvarr inte lagg upp dom.
ska forsoka gora ett bildspel nar jag kommer tillbaks till sverige!
kram kram pa er alla!

8/12/09

Rekreationsdagar i Vancouver

Har spenderat ett par dagar i Vancouver. Det maste erkannas att de blivit en del kalasande, :). Idag drar vi dock tillbaka till Squamish for att hanga pa klatterfestivalen som precis startat dar. ska bland annat se Peter Croft som ar en kanadensisk hjalte inom klattringen, kommer bli fett! Ytterligare 2-3 veckor i Squamish innan vi drar vidare till skaha och the rockies alltsa. livet ar gott ibland :).
kram pa er alla!
Stay tuned
peace!

8/1/09

Aliens, Nintendo DS und Dreamcatcher

De senaste dagarna har bestatt av en hel del vila men ocksa en del hard klattring i form av bouldering och sport!
Igar var tanken att vi skulle dra tidigt till Smoke Bluffs och tradda lite men nar jag steg upp kandes hela kroppen som ett skruvstad sa jag tog fornuftet till fanga och tillat mig en vilodag... trodde jag.
Hur som helst jag flydde undan solen tillbaks in i skogen till vart talt dar jag laste (tarningsspelaren) i en knapp halv timme innan jag somnade och vaknade igen vid 4-5 tiden. Med andra ord; Jag behovde vila :)!
Jag gick yrvaket ut till parkeringen och traffade dar Ty och Jenifer som undra om jag vill med och bouldra, latt overtalad som jag ar sa hangde jag pa.
Efter att vi slitit hud och jag nastan flashade en V5 (7a) som var precis hur kul som helst, kande vi oss nojda och knallade upp for att kika pa Chris Sharmas gamla projekt Dreamcatcher 8c+. Dreamcatcher ar en sport led som ligger pa ett stenblock stort som ett mindre ikea stallt lite pa kant. Det gar att se FA av leden i filmen Dosage 4.
For ovrigt har Brian fixat ett nintendo DS (tidsfordriv pa vilodagar) och jag nagra Aliens (for tidsfordriv nar vi inte vilar:)
http://www.youtube.com/watch?v=UlcQ3mxlNfs