10/21/09

Bildspelet

Tänkte bara säga att glöm för gudars skymning inte att kika på bildspelet till höger här i rutan! Det är bara o klicka på bilderna för att förstora!
Tänkte för övrigt lägga upp lite klätterporr inom kort, så håll ögonen öppna!

Ciao

10/17/09

In Malmoe

Sitter hos farmor i Malmö. Det är kväll, jag är ny bastad och dushad a la Finland med börjkris o hela kittet, SVINIGT gött!!
Har haft en helg i debattens tecken, har diskuterat och dissikerat ämnen som Obamas USA, Mehdi Ghezali och Guantanamo, burka/nikab - tillåtet eller inte? Samt svenskars naiva förhållande till oss själva och vårt land? Med andra ord måste jag säga att jag känner mig särskilt upplyst, delaktig och intresserad denna helg :)!

Man kanske ska bli samhällslärare, statsvetare eller människorättsforskare?
Aja först måste de levas och klättras lite!

För övrigt har jag ett jobb klart i Chamonix som servitör så jag drar nog dit senaste i början på december! I år ska jag fan ta mig upp på Mont Blanc!

Arrivederci!

10/12/09

En återblick

I december förra året trotsade jag och Jonathan vintern och drog till Kullen för att klättra på kil.


Racka upp!

Traversering över havet, enkelt men kul.
Jonathan på andra repan
Halva grejen med klättringen är miljön man vistas i.
We did it!










10/11/09

Hemma i Skåneland igen

Då har tagget att skriva lite börjat komma tillbaks, har ju inte varit mycke aktivitet i bloggen på sistone (sorry om jag gjort några fans ledsna;).

Jag kom hem den första oktober och har sedan dess varit i stockholm och hälsat på min bror, åkt till Skåne, träffat kompisar, gjort en nytur (trad) utanför Tormestorp, haft en dag på Kjugekull, sprungit en gång, käkat mammas mat, planerat inför vintern (förmodligen Chamonix), sökt lite jobb, käkat på Cats och kollat på film.
Jag måste säga att det är skönt att vara hemma!

Här kommer lite bilder från Canadaresan

Ps. Bilder från dagen på Kjuge och nyturen i Tormestorp kan ni se på Jonathans blogg http://jonathanohrling.blogspot.com/2009_10_01_archive.html





Superfly 6c, The Grand Wall boulders i Squamish
Brian och jag på vår första multipitch i squamish




Fränt berg på vägen till Squamish



Yamnuska ligger i bakgrunden och är känt för att ha ungefär lika stabil stenkvalitet som ett korthus.. Något för den äventyrlige