11/14/09

Fölåt och grammatik fel!

Jo alltså, först och främst har jag inte kunnat lägga upp någon "klätterporr" då jag inte fått bilderna som Brian m.fl. tog under Canada resan. Jag skulle dessutom vilja dra in ett litet ursäkta för att jag inte slungat in fler nyheter de senaste veckorna, de bror på att de inte händer så himla mycket just nu och därför har jag inte sett någon anledning att lägga in långa utläggnigar om saker som
"Jag såg en bra film ikväll" eller "Igår spela jag Heroes of Might and Magic, det var kul." för de är SVIN TRÅKIGT att läsa.
Därför tar jag nu och sammanfattar den senaste tiden kort och konsist utan onödigt dravel.

Jag tränar rätt mycke för tillfället, jag drar till Chamonix den 25e november, har precis kommit hem från en vecka i gbg, mitt klättergrepp har spruckit och blivit lagat och spruckit igen och lagat igen, har insett att jag aldrig kommer lära mig "Don't think Twice" av Dylan på gitarr, nästan kysst en blivande hustru och fått ryckningar i skidåkartarmen.


Satt precis och läste igenom alla inlägg jag skrivit hittills (självgod och egenkär som jag är:) och såg att jag stavat olika till Rocky Mountains i typ varje inlägg som innehåller ordet. Så för att inte lura någon att stava fel till detta och sen skylla på mig så vill jag klargöra att Rocky Mountains stavas med -y på slutet och inte -ie som jag lurat mig själv med ibland.

Det där sista ingår kanske i kategorien dravel men men.